АВТОШКОЛА ИЛМИ - ПЛОВДИВ - ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ КАТЕГОРИИ B B+Е С С+Е D А М ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КОНТРОЛНИ ТОЧКИ ПРОФЕСИОНАЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ -  - Шофьорски курсове - Автошколи - шофьорски школи шофьорска книжка автокурсове - Авто-Мото - Автомобили и МПС
www.avtoshkola-ilmi.com

Автошкола Илми - шофьорски курсове в Пловдив

Автошкола Илми е автошкола в Пловдив, предлагаща шофьорски курсове за категории М, А, B, Б + Е, С, С+Е и D, включително теоретична и практическа подготовка на шофьори за управление на МПС и придобиване на шофьорска книжка. Автошкола Илми предлага още курсове за възстановяване на контролни точки отнети от КАТ, както и курсове за професионална компетентност. Обучението се извършва от високо квалифицирани преподаватели и инструктори, с дългогодишен опит и индивидуален подход към всеки курсист.
Автошкола Илми предлага шофьорски курсове на добри цени, коректно обявени на кандидат курсистите - обявява цена, включваща всички необходими разходи за шофьорския курс!

Avtoshkola Ilmi е школа с традиции в обучението на водачи на МПС за различните категории. Школата за шофьори в Пловдив разполага с 3 леки автомобила Фолксваген Голф, Поло и Пасат, на които се кормува за кат. Б, мотопед и мотоциклет за категориите М и А, джип Сузуки с ремарке за В+Е, както и за професионална книжка С и С+Е категория - камион Мерцедес с ремарке.

Автошкола Илми предлага

  • Шофьорски курсове за категория B, B+E, кат. А и M, както и курсове професионални шофьори категории C, C+E и D
  • Часове по кормуване и теория, провеждани в удобно за вас време
  • Шофьорски курсове с Разсрочено заплащане на таксите
  • Курс за Възстановяване на контролни точки
  • Курсове за професионална компетентност

Какво съдържа самия шофьорски курс?

 * Обучение по теория:
   - модул Общо устройство на автомобила
   - научаване на правилата за движение
   - модул Безопасност на движението
 След проведения курс по теория, курсистът полага вътрешен изпит.

 * Практическо обучение в автомобила
   - придобиване на навици за работа с уредите за управление на автомобила
   - научаване и изпълнение на правилата за движение по пътищата
   - реални навици на управление на автомобил при определени условия: при интензивно градско движение, извънградски условия, полигон и автомагистрала
 Курсистът има възможност сам да избере автомобила, както и времето на кормуване.

 * Изпитът пред Автомобилната инспекция е теоретичен и практически, т.е. листовки и кормуване. Изпит пред ДАИ се провежда се след приключване на обучението в школата. Преди изпита пред ДАИ се полага вътрешен изпит по теория и практика, за да се чувствате по-уверени в своите знания и реакции на важния изпит.

Практическото обучение модул ПО за Управление на МПС е 31 м/ч / мото часа, като един кормилен (мото) час е с продължение 50 мин., от които 40 мин. управление, 5 мин. за въвеждащ и 5 мин. за заключителен инструктаж.
- Професионалното обучение не може да надвишава 2 м/ч за денонощие.
Изпитът се състои от решаването на 2 листовки с по 30 въпроса за време 40 минути. При допуснати най-много 5 грешки е успешен, при 6 и повече грешки е неуспешен.

 

Автошкола Илми – коректност, дългогодишен опит, изправни МПС!


ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ КАТЕГОРИИ B, B+Е, С, С+Е, D, А, М, ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КОНТРОЛНИ ТОЧКИ, ПРОФЕСИОНАЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ
Авто-Мото - Автомобили и МПС - Шофьорски курсове - Автошколи - шофьорски школи, шофьорска книжка, автокурсове